Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezon 5 - Zmiany w jungli

RepliteXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja tego nie rozumiem? 

• Ochronę przed counter-juglowaniem (ma być to podobno jakaś bariera nie do przebycia w danych miejscach mapy)
Opublikowano

Te nagrody za użycie smite są cholernie dziwne... 

jak zwiększą trudność w jungli to ja przestaję tam grać

• Wielu niestandardowym junglerom będzie odebrana możliwość junglowania

przypominam, że jarvan był niestandardowym junglerem. Będzie lipa, teraz tylko trzeba będzie junglować tymi gównami które riot uważa za junglerów

Opublikowano
Riot chce zrobić podział na junglerów tych, którzy szybko czyszczą junglę ale ryzykują niskim poziomem życia oraz tych, którzy robią to niezwykle bezpiecznie jednakże wolno

Większej głupoty nie słyszałem. Ciekawią mnie te itemy do jungli

Opublikowano

Czy tylko ja tego nie rozumiem? 

• Ochronę przed counter-juglowaniem (ma być to podobno jakaś bariera nie do przebycia w danych miejscach mapy)

Też tego nie rozumiem, chyba chodzi coś w rodzaju, że np. nie będzie można przejść przez Krzaki, ogólnie to pojebane te zmiany.

Dodali by tylko nowe itemy i może więcej campów + zmiany w obecnych a nie jakieś gówna dodawać, że ze smajta bijesz, bez sensu..

Uczeń
Opublikowano

Ojejujeju, a jak było gdy wprowadzali trinkety, zmieniali wardy, usuwali oracle itd.?

To dopiero wstępne informacje, do s5 jest jeszcze trochę czasu, plany się pewnie zmienią.

Ja się cieszę że będzie więcej możliwości junglowania, nowe itemki to świetny pomysł.

Jedynie te "bariery" mnie ciekawią, mam nadzieję że nie będzie to jakaś op ściana, wtedy o counterjungli będzie można zapomnieć.

Opublikowano

ale wy jesteście ludzie niedoinformowani... Przecież oni co sezon zapowiadają OGROMNE zmiany w dżungli, zawsze jest tak samo 

1. Mała zmiana

2. szybka poprawa

3. dodanie itemków do dżungli

w ubiegłym sezonie też miała być arcytrudna dżungla, która uniemożliwi dżungle postaciom jak karthus le blanc / blitzcrank, a ja dalej widze na normalach  że tymi postaciami ludzie dalej chodzą. oni nie zrobią jakiejś niebiańskiej rewolucji, dodadzą paru stworkom +10 / 15 hp +1 dmg i tyle  z tego będzie a później znajac życie wszystko wroci do poprzedniej wartości...

kręcą temat bo nie mają o czym pisać, nawet nie ma potwierdzeń od rioterów na tych stronach a wyu wieżycie we wszystko co tam napiszą...

16k7y4p.png

Opublikowano

How2Play i wszystko jasne, więc nie dawałbym wiary większości niusów odnośnie linii z tej strony.

Chyba że Rito chce zrobić jak Blizzard tzn.

W WoWie paladyn od WOTLK może rzucać Exorcism na graczy ale nie zadaje zbytnio dużych obrażeń. To samo Rito chce zrobić z Smite prawdopodobnie więc WTF?

Opublikowano

junglowanie bez counter junglowania jak by ta bariera powstała to granie duo top miało by jakiś sens.

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

How2Play i wszystko jasne, więc nie dawałbym wiary większości niusów odnośnie linii z tej strony.

Chyba że Rito chce zrobić jak Blizzard tzn.

W WoWie paladyn od WOTLK może rzucać Exorcism na graczy ale nie zadaje zbytnio dużych obrażeń. To samo Rito chce zrobić z Smite prawdopodobnie więc WTF?

Co z tego, że H2P skoro to jest tylko przetłumaczone info od Riotu które dali na forum PBE?

Opublikowano

ale wy jesteście ludzie niedoinformowani... Przecież oni co sezon zapowiadają OGROMNE zmiany w dżungli, zawsze jest tak samo 

1. Mała zmiana

2. szybka poprawa

3. dodanie itemków do dżungli

w ubiegłym sezonie też miała być arcytrudna dżungla, która uniemożliwi dżungle postaciom jak karthus le blanc / blitzcrank, a ja dalej widze na normalach  że tymi postaciami ludzie dalej chodzą. oni nie zrobią jakiejś niebiańskiej rewolucji, dodadzą paru stworkom +10 / 15 hp +1 dmg i tyle  z tego będzie a później znajac życie wszystko wroci do poprzedniej wartości...

kręcą temat bo nie mają o czym pisać, nawet nie ma potwierdzeń od rioterów na tych stronach a wyu wieżycie we wszystko co tam napiszą...

Na rankedach też można spotkać Karthusa w jungli.

Więcej sposobów na grę w lesie będzie dosyć ciekawym urozmaiceniem, bo aktualnie jest to zabijanie stworów przez kilkadziesiąt minut lub gankowanie przez cały czas.

Opublikowano

Caly czas zajmuja sie ta jungla, a o top lanie nikt z riotersow nawet nie wspomni. Kazdy chyba wie ze top lane jest zdany tak naprawde tylko na siebie bo junglerzy wola gankowac bot'a albo mid'a. Najnudniejsza linia moim zdanie i to od tego powinni zaczac

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Co z tego, że H2P skoro to jest tylko przetłumaczone info od Riotu które dali na forum PBE?

A no to z tego, że H2P pisali też o Victorious Ashe skinie? xD

Swoją drogą... Może uda się pojunglować taką Poppy huh? :D

Opublikowano

Te bariery byłyby straszne, zmieniłaby się dynamika jungli. Tutaj coś podkradnę, to mu będzie trudniej... Smite na gracza? To tak jakby użyć Podpalenia ( zapomniałem ang. słowa ) na miniona. Ciekaw jestem nowych itemów i rzeczywiście jak @Santiago#8 wspomniał, brakuje zmian na topie.

Opublikowano

Wyobraźcie sobie sytuacje, że enemy robią smoka, ty flashujesz przez ściane żeby zestealować i przypadkowo smite'ujesz kogoś z enemy zamiast smoka.

A te bariery? No cóż... Mam nadzieje, że jak to się graczom nie spodoba to wycofają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...